The Dating Cards

Interview

Origineel én interactief! Wie The Dating Cards met zijn of haar date speelt, staat een interessante avond te wachten! En verkijk je niet op de naam want The Dating Cards zijn een spel dat je niet alleen kunt spelen tijdens je eerste date, maar ook met vrienden, collega’s, familie en “ook met je partner,” vertelt Sander. Hij speelde het spel met de vrouw met wie hij al jaren getrouwd is, en leerde haar nog beter kennen. “En zij mij ook!”

Hoe zit het spel in elkaar? Het is een spel met 36 vragen die in de juiste volgorde moeten worden beantwoord, er zit een methodiek in. De vragen krijgen steeds meer diepgang. «Het leuke van het spel is dat je echt met elkaar in gesprek gaat naar aanleiding van de antwoorden die worden gegeven,” vertelt Sander. “Heel wat anders dan de online wereld die zo kenmerkend is voor deze tijd.” 

Met liefde ontwikkeld
De 36 vragen werden ontwikkeld door de Amerikaanse Arthur, een sociaal wetenschapper. Tijdens zijn studie werd hij verliefd en hij wilde weten waarom. Bij gebrek aan wetenschappelijk onderzoek besloot hij zelf een methode te bedenken. 

Sander en zijn zakenpartner Niels kwamen de methodiek online tegen en stelden Arthur voor er een spel van te maken – The Dating Cards. die door de Nederlanders nu in heel Europa op de markt zullen worden gebracht.

Behalve de 36 vragen staan op de achterkant van elke kaart ook weer twee citaten. De bedoeling is dat de ‘spelers’ hun favoriet kiezen – wat ook weer gesprekstof oplevert. “Uiteraard hebben we het binnen onze vriendenkring getest en de eerste voorzichtige batch van de spellen was in een mum van tijd uitverkocht.” 

Het is een mooi en zeker een innovatief en verrassend cadeau om te geven en te krijgen, luxe verpakt in een doosje. De kaarten zijn gemaakt van ecologisch materiaal – goed voor het milieu! 

Zelf spelen
In deze tijden van Corana geven we graag extra korting. Gebruik kortingscode: LENTEKRIEBELS en krijg 15% korting!
TERUG NAAR HOMEPAGE